Poster Intercultura final

Comunicat Intesa Sanpaolo Bank bursa Intercultura 2015

Intesa Sanpaolo Bank si Grupul Intesa Sanpaolo ofera de 8 ani elevilor de liceu, prin intermediul programului Bursa Intercultura, posibilitatea de a studia 1 an in Italia (clasa a10a sau a11a) fara nici un cost. 

Bursa de studii Intercultura este in valoare de 12.000 euro, suma ce acopera toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul si cazarea si ofera castigatorului posibilitatea de a petrece un an scolar intr-o familie italiana, urmand cursurile unui liceu ca orice elev italian, fiind complet intregrat in mediul familial si scolar din aceasta tara. Astfel, va avea posibilitatea de a invata limba italiana, de a cunoaste obiceiurile si cultura unei noi comunitati, de a lega prietenii interesante, largindu-si orizontul cultural si educational.

 Promovand acest proiect in randul elevilor liceului dumneavoastra puteti oferi sansa unui elev de a beneficia de o excelenta oportunitate de dezvoltare atat la nivel educational cat si personal.

Bursa Intercultura se adreseaza tuturor elevilor de liceu din Romania care sunt in anul scolar curent in clasa a 9-a sau a 10-a si sunt nascuti in perioada 01 Decembrie 1997 – 01 Iunie 2000, au rezultate scolare bune si vorbesc limba engleza.

 Selectia finala a candidatilor eligibili pentru Bursa Intercultura se va face in mod obiectiv, in Italia, de catre Fundatia Intercultura.  Aceasta fundatie ofera programe interculturale de peste 60 de ani tinerilor din aproximativ 100 de tari. 

Informatii suplimentare despre bursele de studiu Intercultura/AFS, mediul scolar italian precum si etapele proiectului sunt disponibile pe site-ul bancii www.intesasanpaolobank.ro la sectiunea Bursa Intercultura click aici.

 Pentru clarificari si alte informatii pe e-mail: angelica.mierloiu@gmail.com sau la telefon: 0722 568 027.

 Angelica Mierloiu

Head of Internal Communication&CSR Office

Human Resources & Organization Department