Miercuri, 2o Februarie 2019, se suspenda tura 1 in vederea organizării unei simulări interne pentru proba a treia a examenului de bacalaureat!
Tura  a 2 a începe la ora 13, program normal!
Elevii de clasa a 12 a vor fi prezenți pana la ora 8,30!


 

Dupa “Barul lui Johnny”  si  “Viata ca o poveste”, introducem in REPERTORIUL  2018-2019 al Companiei Teatrale a TRUPEI de TEATRU si  piesa “UNDE SUNT GALBENII MEI” de Ruth Byers (atasat mai jos)

Va fi o eficienta modalitate de stabilire a zonei de ASUMARE de ROL pentru fiecare membru al TRUPEI de TEATRU. Deasemenea, de  IMPACT la PUBLIC:

 

  1.                   TRUPA de TEATRU va prezenta PERIODIC acest repertoriu profesorilor si elevilor Colegiilor partenere:
  2.                   Vom alege impreuna cu doamna Director si alti Prof-Coordonatori, PIESA POTRIVITA pentru festivalurile la care va participa TRUPA de TEATRU.

ATENTIE! Incepand de Sambata,  24 Nov. 2018 ii rugam pe cei ce nu pot ajunge lejer la C.N. Ion NECULCE, unde lucram la Sala de Teatru a acestuia, sa vina la C.G.GOETHE la ora 9.15 pt. a merge la curs cu microbuzul Fundatiei. Vom reveni la C.G.GOETHE cu microbuzul la ora 12.30.

 

Cu deosebita consideratie,

 Echipa Sigma-ART

Sigma-Art Cultural-Artistic Foundation

 

Click aici pentru a descarca piersa “UNDE SUNT GALBENII MEI” de Ruth Byers

 


 

Primăria Municipiului București prin Teatrul Excelsior, în parteneriat cu Societatea Română de Televiziune și Ministerul Educației Naționale, organizează în fiecare an Concursul Național Gala Premiilor Excelsior.

Această activitate constituie una dintre manifestările de mare anvergură prin care Teatrul Excelsior își propune să fie o rampă de lansare pentru tinerele talente, dar și o oportunitate pentru grupurile corale de amatori din întreaga țară de a se întâlni cu profesioniști din sfera muzicală și de a primi aprecierea publicului larg.

În vederea participării la acest concurs, vă rugăm să transmiteți unităților de învățământ din rețeaua sectorului coordonat de dvs., informații privind acest concurs, precum și faptul că au început înscrierile pentru etapa de preselecție a Concursului Național Gala Premiilor Excelsior 2018, eveniment prin care Teatrul Excelsior recunoaște și premiază excelența în cântul coral.

În perioada 12-26 noiembrie 2018, reprezentanții instituțiilor de învățământ și directorii artistici ai corurilor de amatori din România sunt invitați să completeze formularul de înscriere ce poate fi acesat pe: http://www.galapremiilorexcelsior.ro/inscriere, sau să trimită candidatura lor pe adresa Teatrului Excelsior (str. Academiei, nr. 28, sector 1, București).

Gala_premiilor_EXCELSIOR_-___cover[1]

 

 

Puteti vedea aici anuntul oficial de lansare a concursului “Gala Premiilor Excelsior” click aici 

 

 


 

ANUNT → Finantarea granturilor educationale de catre Primaria Municipiului Bucuresti


 

ANUNT → Lista olimpiadelor şi concursurilor şcolare organizate pe discipline de învățământ, aprobate şi finanţate de Ministerul Educaţiei Naţionale, pentru care se vor acorda Premiile Primăriei Capitalei pentru performanţă


 

Anunţ Proiect Granturi PMB


 

ANUNT IMPORTANT: Incepand de LUNI, 08.10.2018, acesta va fi programul scolar: 

 TURA  I: 930 – 1300

TURA II: 1315 – 1825


 

Anunț privind înscrierea, echivalarea doctoratului


                                                       ANUNŢ IMPORTANT                                                

SELECŢIE ÎN VEDEREA PARTICIPĂRII ÎN CADRUL PROIECTULUI ERASMUS “S.P.E.E.D”              

Elevii din clasele a XI-a şi a XII-a , care doresc să participe  la acest proiect , vor depune o cerere în acest sens la secretariat.

      Selecţia va avea loc vineri 14.09.2018, între orele 12,00 – 13,00.

Participanţii la selecţie vor pregăti un eseu motivaţional, în limba engleză şi vor da un test de limba engleză.           


 

 ANUNT → Deschiderea anului scolar 2018-2019 va avea loc Luni, 10.09.2018, la ora 08:30 


 

ANUNT privind programarea testului la limba engleza pentru inscrierea in clasa a IX-a


 

ANUNT test mate-info intensiv lb. engleza


 

PROGRAM  RIDICARE DOCUMENTE CLASA a VIII – a şi ÎNSCRIERE ÎN CLASA a IX – a :

 10 – 12 iulie orele 10 – 18

 13 iulie orele 9 – 12


Adresa OMEN privind organiarea examenelor de corigenta in anul scolar 2017-2018


ANUNTURI privind testul de admitere in clasa a V-a


 

OMEN privind aprobarea Calendarului de administrare a Evaluarii Nationale pentru clasele a II-a, a IV-a si a VI-a in anul scolar 2017-2018


 

aAAdresa ISMB privind programul Euro200 pentru anul 2018


a

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, împreună cu Honeywell România, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Universitatea Tehnică de Construcții București organizează în perioada 19.02.2018 – 30.09.2018 competiţia de proiecte inovatoare în domeniul energiei TeCHALLENGE. Concursul se adresează tuturor elevilor de liceu ai instituțiilor de învățământ liceal de stat sau particular din toată țara. Sunt eligibili și elevii care la momentul depunerii aplicațiilor sunt în clasa a XII-a.

Participanții se pot înscrie cu proiecte realizate individual sau în echipă, numărul componenților unei echipe nefiind limitat. Domeniile în care aceștia pot realiza un proiect sunt următoarele:

  • Eficiența energetică (procese industriale, facility management, case conectate, clădiri pasive energetic);
  • Energii regenerabile (eolian, marină, energia valurilor, geotermale, fotovoltaică, biomasă);
  • Tehnologii inteligente (smart grids, big data, smart metering);
  • Orașe inteligente și mobilitate (teritorii pozitive energetic, mobilitate verde, orașe).

 

Premiile oferite pentru elevi sunt:

  • Premiul I – 6.000 lei;
  • Premiul II – 5.000 lei;
  • Premiul III – 4.000 lei;
  • Mențiune – 3.000 lei. Se pot acorda până la 4 mențiuni.

Toate detaliile desfăşurării concursului TeCHALLENGE sunt pe site-ul http://www.techallenge.pub.ro/. Informații suplimentare privind organizarea competiţiei de proiecte pot fi solicitate la adresa de e-mail techallenge@upb.ro.

 

30743204_1777532448978749_3293111572288765952_o

 

 


 

                                                               ANUNT IMPORTANT

Luni, Miercuri si Vineri (23, 25 si 27 Aprilie 2018) tura de dimineata se suspenda in vederea sustinerii TEZEI CU SUBIECT UNIC, orele urmand a fi recuperate ulterior.

Elevii claselor a 8-a si a 12-a se vor prezenta la ora 08:15 pentru a preda obiectele personale la sala de bagaje in vederea participarii la teza cu subiect unic ce se va desfasura pe modelul examenelor nationale.


 

aaaaaaANUNT   IMPORTANT !aaaa   Centrul Educational Dickens

 


 

Eveniment – Saptamana “Sa stii mai multe , sa fii mai bun“, 26-28 Martie 2018. Participantilor li se asigura diplome pentru portofoliul personal (cadre didactice, elevi, comunitate locala). 

Joi, 22.03.2018, la ora 12:00, va avea loc loc testarea de nivel in vederea participarii la cursul de limba engleza Dickens – pentru informatii suplimentare click aici


ANUNȚ Documentele pentru plata alocației de stat pentru elevii care au împlinit 18 ani și care continuă studiile, se depun la A.P.I.S.M.B. ( Agenția pentru plăți și inspecție socială a Municipiului București), în B-dul Magheru nr.7, sector 1.


 

ANUNȚ

OLIMPIADA de Limbă Italiană

ORAL- Faza pe municipiu

Sâmbătă, 10 Martie, 2018, Școala Uruguay

Ora 8:15 – 8:30

 

Catedra de limbi romanice


 

Olimpiada de limba italiana – etapa pe municipiu


 

ANUNȚ SUSȚINERE TEZE UNICE


 

http://www.ecl.org.ro/home/